Communications Manager | vipp.com

Communications Manager

Communications Manager med en skarp pen og evne til at tænke strategisk via SoMe platforme

Har du et skarpt blik for koncepter, der kan trænge igennem på SoMe?
Så er du måske Vipps nye Communications Manager. 

Fortællingen om Vipp begynder med én enkelt pedalspand i 1939 lavet af Holger Nielsen til sin kones frisørsalon. Vipps første kunde elskede den. De nyklippede damer elskede den. Tandlægerne og klinikkerne elskede den. Din vigtigste opgave som Communications Manager er at få forbrugerne til at elske den og dens følgesvende, lige så højt som vi gør. 

Fra idé til artikel
I dag spænder Vipp fra en spand til en sofa til et shelter. Vi søger en stærk kommunikatør, der evner at udfolde stærke koncepter med vores produkter i hovedrollen og omsætte dem til opslag gennem et uovertruffet SoMe kendskab. Som en sproglig skarpskytte og initiativrig idémager brænder du for at tilføje nye kapitler til Vipp historien og se brandet vokse globalt.

En strategi der virker
Din primære opgave er at få medieeksponering i udvalgte lande. Gennem SoMe formidler du Vipps rivende udvikling og voksende produktfamilie, der rummer accessories, køkkener, møbler og belysning og et unikt hotelkoncept. Derudover måler du den virkning som eksponeringen har og optimerer den herefter.  

Værd at lytte til
Vi leder efter en historiefortæller med praktisk SoMe-erfaring, der ved, hvordan man inspirerer med overbevisende tekst og gode ideer. Og formår at tage ideerne fra tegnebrættet og ud i livet ved at benytte din erfaring fra lignende job. Vipp skal ikke kun være pæne at se på. Også værd at høre på. Du formår at vække Vipps filosof, så vores design kan begejstre og vores tanker bjergtage. 

Vi forventer, at du:
• Er udadvendt, har et højt energiniveau og sprudler af idéer og initiativer.  
• Har en bred palette af succesfulde SoMe-cases i bagagen fra 3-5 års praktisk erfaring
• Taler i overskrifter og koncepter som er kommercielt omsættelige. 
• Kan eksekvere og arbejde under stramme deadlines.
• Arbejder struktureret, analytisk, professionelt og med et godt overblik.
• Er både en igangsætter og en afslutter.
• Taler og skriver flydende dansk og engelsk.
• Har en kandidatgrad i kommunikation.

Højt til loftet
Du vil blive en del af et kommunikationsteam på seks mand og referere direkte til ledelsen af kommunikationsafdelingen. Der er højt til loftet og det er kun din fantasi der sætter begrænsningerne. Vi er en familiejet virksomhed med høje ambitioner, og der er kort fra ord til handling. Du får en stor grad af frihed og ansvar kombineret med kompetent sparring fra dine kollegaer og eksterne partnere.

Du kan forvente op til 30 rejsedage årligt. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Hvis du drømmer om at tilføje nye kapitler til Vipp historien sammen med os, modtager vi gerne din ansøgning og CV HER samt pdf af denne personprofiltest HER.

Vi læser kun ansøgninger sendt gennem disse links.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller virksomheden, så kontakt venligst HR Manager, Heidi Egelund via e-mail på HL@vipp.com

For at opleve Vipp universet, inviterer vi dig til at besøge Vipp Home i Ny Østergade 34, København K – se åbningstider på vipp.com

story

From Marie to MoMA

READ NOW