Project Manager | vipp.com

Project Manager

Vipp søger en dygtig Project Manager til udviklingsafdelingen. Du vil blive en særdeles vigtig ressource i arbejdet med kontinuerligt at holde momentum på udvikling af nye og eksisterende produkter.

Om stillingen
Sammen med tre andre projektledere og fire produktudviklere vil du i stillingen som Project Manager blive et vigtigt led på tværs af hele organisationen. Du vil primært være bindeled mellem den interne designafdeling, indkøbs- og logistikafdeling samt kommunikations- og salgsafdelingen – og ikke mindst vores eksterne netværk af leverandører og udviklingspartnere.
Udover at optimere eksisterende produkter og udvikle nye, vil du også få ansvaret for at anskaffe og sikre de nødvendige eksportcertifikater til hele vores produktportefølje, og du vil være den person i virksomheden som etablerer og vedligeholder hele vores compliance- og sporbarhedsopsætning. Du vil således også blive ansvarlig for at sikre, at vores produkter fremover bliver udviklet ift. disse lokale certificeringskrav. 
Der må påregnes cirka 20 rejsedage om året.

Ansvarsområder
• At styre og drive strategiske udviklingsprojekter fra designoplæg til færdigt produkt, hvor kvalitet æstetik og funktion er altafgørende. 
• At skabe og vedligeholde compliance inden for kunde- og leverandøraftaler, markedsreguleringer, eksport og import krav etc.
• At sikre udviklingsprojekterne en effektiv og konsekvent fremdrift, udførelse og afslutning, så vi i et kontinuerligt flow kan tilføre markedet stærke kvalitetsprodukter.
• At udviklingsprojekterne udføres således, at den juridiske og etiske integritet er intakt.

Din profil
Vi leder efter en person, der fører bolden i mål, og som med en akademisk approach arbejder struktureret. Du har et stort overblik, sans for detaljen og for god æstetik. Du er en holdspiller med fokus på at nå i mål inden for deadline. Du trives med at tage selvstændige beslutninger og kan omvendt arbejde agilt i mål sammen med dit team.

Kvalifikationer
• Du er uddannet ingeniør (maskin, produktion, industriel design e.lign.).
• Du har mindst tre års erfaring med relevant ingeniørarbejde og projektledelse.
• Du har mindst to års erfaring med compliance management og trives med konstant at holde dig på forkant med globale myndighedskrav. 
• Du kan dokumentere succesfuld erfaring med projektledelse af møbler eller belysning.
• Du har stærke forhandlingsegenskaber.
• Du har en struktureret og systematisk arbejdsgang.
• Du er stærk i dokumentation og kommunikation.

Arbejdsplads
Islands Brygge, København

Start
ASAP
Stillingen er fuldtid. Løn efter kvalifikationer.

Kontakt
For yderligere information eller spørgsmål vedr. stillingen, kontakt COO Morten Woldum på +4522157577.
Hvis du drømmer om at digte videre på Vipp historien sammen med os, modtager vi gerne din ansøgning hurtigst muligt. Send din ansøgning via vores rekrutteringssystem her.

Om Vipp
Vipps historie begynder i Danmark i 1939 med en skraldespand til Marie. Holger Nielsen, en ung metalarbejder, fremstiller en robust pedalstyret spand til hustruens frisørsalon – den, der i dag er kendt som Vipp pedalspanden. I år fejrer Vipp 80-års jubilæum og er stadig et familieejet, uafhængigt dansk designfirma. Uanset om det er at fremstille en pedalspand, gentænke det modulære, fritstående køkken, udvikle en møbelkollektion eller skabe Vipp Hotel, måler vi kvaliteten af produkter og koncepter på deres langsigtede evne til at give en oplevelse ud over det sædvanlige.

story

From Marie to MoMA

Explore