Customer Service Coordinator, København | vipp.com

Customer Service Coordinator, København

Vipp søger hurtigst muligt en omhyggelig, servicemindet og erfaren Customer Service Coordinator. Stillingen er fuldtid, og du vil have en vigtig rolle i vores administrative afdeling, hvor du vil skulle udføre et vigtigt koordinerende arbejde og yde et højt kundeserviceniveau.

OM STILLINGEN
I samarbejde med dine kollegaer i Administrationen og Supply Chain, bliver dine opgaver at koordinere levering og installation af vores køkkener samt sikre en ekstraordinær god kundeservice, således at de mange stakeholders (installatør, fragtmand, kunde etc.) får den bedste oplevelse. Derudover vil du blive ansvarlig for at yde et højt kundeserviceniveau ved kundehenvendelser og reklamationer vedrørende hele vores møbelsortiment. Du vil desuden arbejde tæt med vores produktudvikling og køkkenafdeling.

ANSVARSOMRÅDER
- Sikre at vores køkkenkunder får leveret og installeret deres køkken professionelt, rettidigt og med højeste serviceniveau.
- Reklamationsbehandling af hele vores møbelsortiment.
- Sikre løbende optimering og forbedringsforslag for igen at sikre den bedste service for vores slutkunder såvel som partnere.
- Løbende samarbejde med produktudvikling samt køkkenafdelingen for optimale forbedringer.

KVALIFIKATIONER
- Du er ekspert i at koordinere mange stakeholders samtidig.
- Du er grundig og udfører dine opgaver med et højt serviceniveau.
- Du arbejder selvstændigt og struktureret.
- Du har gode administrative og kommunikative egenskaber (primært på engelsk).
- Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer.
- Du formår at vende en reklamation til en løsning med ekstraordinær god kundeservice.
- Du har kendskab til Navision (NAV2015).

DIN PROFIL
Vi leder efter en erfaren person, der formår at koordinere fejlfrit. Du skal se muligheder og ikke begrænsninger. Du skal hele tiden sikre den mest optimale løsning for alle parter, og du skal få en sejrsfølelse af at vende en reklamation til en tilfreds kunde.

ARBEJDSPLADS
Snorresgade 22, Islands Brygge, København S.

START
ASAP
Stillingen er fuldtid. Løn efter kvalifikationer.

KONTAKT
For yderligere information eller spørgsmål vedr. stillingen, kontakt Head og Administration & Retail Anne Eilersen på ae@vipp.com.
Hvis du drømmer om at digte videre på Vipp historien sammen med os, modtager vi gerne din ansøgning hurtigst muligt. Send din ansøgning via vores rekrutteringssystem her.